Vier foto's van een vrouw, Rosie de Haas, zittend naast een boom en met een boek in haar hand.

Meet a Magic Member | Rosie de Haas

Meet a Magic Member | Rosie de Haas

Het Magic Mantra Membership telt meer dan 200 members; wie tref je daar nou zoal aan? Tof om eens een gezicht te hebben bij al die magische mensen. Hier maak je kennis met member Rosie de Haas die in Heiloo werkt en woont met haar gezin. Vlakbij het Heilooër bos waar ze vaak te vinden is. Ze noemt zichzelf 'reclamemaker voor de natuur' en heeft een edelstenenkringloop. Daar willen we natuurlijk meer van weten.

Thuis werd er altijd veel gezongen. Als mijn ene zus beneden Amy Winehouse begon te zingen, nam mijn andere zus boven het over en hoorde je hun stemmen samenklinken door het huis. Ik groeide op in een muzikaal gezin, maar heb nooit zelf een instrument leren spelen. Zelf dans en zing ik zelf nu ook vaak met mijn kinderen en sinds kort speel ik mantra’s op de ukelele.

 

Tijdens de Sacred Sister Circles die ik houd in Bergen en Schoorl, zingen we soms mantra’s en ik droom ervan die zelf te kunnen begeleiden met de ukelele. Zeker na afgelopen januari waar op een verjaardag van een vriendin ook Leonie Bos aanwezig was die een aantal mantra’s zong. Samenzingen is zo krachtig en helend.

 

Reclamemaker voor de natuur

Jarenlang heb ik een groene en duurzame kapsalon gehad in Alkmaar. Als ik terug naar huis fietste door het bos in Heiloo, stopte ik weleens om een video op te nemen. In aanstekelijke bosvlogjes vertelde over de ervaringen of inzichten die ik die dag had opgedaan. Het waren uitnodiging om ook het bos in te trekken. Ik maak graag reclame voor de natuur.

 

Lievelingsboom

Tijdens de covidperiode ervaarde ik hoe fijn het is thuis te zijn en bij mijn gezin te zijn. Ik besloot mijn groene kapsalon van de hand te doen om mij te kunnen richten op mijn gezin en mijn intuïtieve groei. Nu heb ik veel ruimte om regelmatig in het bos te zijn, mijn happy place. Mijn lievelingsboom is de beuk en die boom vind je hier in Heiloo in overvloed. Iedereen zou een lievelingsboom moeten hebben. Echt, ik wens je die toe. Eentje waar je je rustig bij voelt, waar je tot jezelf komt en kunt ontladen en opladen. Bomen zijn magische wezens.

 

Edelstenen kringloop

Toen ik nog in de kapsalon werkte, verwerkte ik edelstenen in armbandjes. Het samenstellen en rijgen van armbanden was iets wat ik deed om tot ontspanning te komen, maar inmiddels heb ik een edelstenen kringloop. Misschien heb je edelstenen en kristallen in huis waar je niet meer naar omkijkt. Lever ze dan bij mij in, dan zorg ik ervoor dat ze een tweede leven krijgen, in de vorm van een armband of raamhanger. Je kunt van mij een persoonlijke reading ontvangen welke edelsteen of kristal jou het beste ondersteunt of bekrachtigt. Dus bij deze mijn oproep.

 

Vintage edelstenen

Je staat er misschien niet bij stil, maar heb je al eens nagedacht over de weg die een edesteen of kristal aflegt? Het uithakken, het slijpen en polijsten, het transport over de hele wereld. Alle tijd en energie die in daarin zit. Het bestaat toch niet bijna dat dat allemaal fair trade en duurzaam gebeurt? Dan is de prijs die we ervoor betalen een schijntje en daar doen we mensen en de Moeder Aarde mee tekort. Vanuit die gedachte wil ik duurzaam omgaan met deze prachtige stenen en kies ervoor met uitsluitend vintage edelstenen en kristallen te werken.

 

Volg Rosie op insta @verbindeninliefde om te genieten van haar inspirerende video’s en inzichten. En ben je benieuwd naar haar workshops en vrouwencirkels? Neem een kijkje op rosiedehaas.nl

Scroll naar boven