fotografie Mira van der Veen  | https://www.studiowabisabi.nl

‘je kunt niet zingen en denken tegelijk.'

mantra workshops

Magic Mantras Moon Yoga Club Bergen

Dit seizoen komt Liselotte weer naar Moon Yoga Club Bergen om je mantra’s te leren spelen op de ukelele. Heb je plezier in het zingen van mantra’s of ben je er nieuwsgierig naar? En hoe leuk zou het zijn als je jezelf zou kunnen begeleiden? Ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden leer je in een paar uur tijd je eerste mantra op de ukelele spelen.

Dag 1 is geschikt voor de beginnende speler, dag 2 zoeken we meer de verdieping op en zijn ook meer gevorderde spelers welkom. Neem je eigen uke mee, of leen er een van ons.

€ 47 korting voor jou

Boek beide dagen en ontvang € 47 korting. Je betaalt dan maar € 147 ipv € 194. Schrijf je in rechtstreeks bij Moon Yoga Bergen. Klik eenvoudig op de links onderstaand.

Dag 1 | DE KENNISMAKING | zaterdag 26 november a.s. van 12 tot 16.30 uur
In 1 dag leer je de basis en speel je binnen een uur je eerste mantra. Wij zorgen voor prachtige Portugese instrumenten dus je hoeft nog niets te kunnen en niets mee te nemen. Stap-voor-stap word je op weg geholpen en doordat de akkoorden en de tekst van mantra’s zich herhalen, sluipt de muziek ongemerkt in je vingers. Na deze dag kun je zelfstandig verder om op eenvoudige manier jezelf te begeleiden op de ukelele met het zingen van een aantal mantra’s, ook zonder enige muzikale voorkennis.

Dag 2 | DE VERDIEPING | zaterdag 28 januari a.s. van 12 tot 16 uur
Tijdens dag twee gaan we de verdieping in. Ideaal als vervolg op dag 1 of als je de basis van Ukelele al in de vingers hebt. Hierin leert Liselotte je nog meer eenvoudige technieken om je spel uit te breiden. Deze dag sluit naadloos aan op de kennismaking. Ook op deze dag verzorgt Uked de instrumenten en ook voor deze dag heeft Liselotte een aantal prachtige mantra’s voor ukelele vertaald en met een paar akkoorden en technieken meer breid je je mantra repertoire aanzienlijk uit. Zo ga je zingend en met een grote lach op je gezicht je eigen mantra’s (en groepen begeleiden). En wij weten wat je meeneemt op vakantie en naar het kampvuur!

Scroll to Top