Meet a Magic Member | Laura Tejedor

Meet a Magic Member | Laura Tejedor

Onze Magic Mantra Community strekt zich uit van Groningen tot Frankrijk en van Portugal tot... Buenos Aires! Elke maand laten we je kennismaken met een andere member, en deze keer is dat digital nomad Laura Tejedor. Samen met haar man reisde ze van Den Haag via Galicië in Spanje naar Uruguay, maar is nu neergestreken in de hoofdstad van Argentinië.

 

 

“Mijn man en ik hadden de droom om de wereld te gaan zien en rond te reizen. We schreven ons uit in Nederland en vertrokken afgelopen augustus voor onbepaalde tijd. Eerst naar Spanje naar Galicië, toen naar Uruguay en nu zijn we neergestreken in Buenos Aires. Hierna willen we nog naar Chili en misschien naar Midden-Amerika. 

 

Werken op afstand

Mijn werk kan ik, net als mijn man eenvoudig online doen. Vanmiddag geef ik 4 uur lokale tijd een online yin yogales. In Nederland is het dan 20 uur. Zo is de afstand dus geen belemmering. Ook mijn werk als intuïtief coach het geven van Human Design readings kan ik allemaal op afstand doen. Dus nu noem ik mezelf een digital nomad.   

 

Verfrissend relaxed

Hier in Buenos Aires ziet het leven er heel anders uit dan in Nederland. Iedereen lijkt blij te zijn en levenslust te hebben. Je merkt het aan de vriendelijkheid overal. Er is gewoon minder haast. Zo anders dan in Nederland waar niemand tijd heeft. En als je geen tijd hebt, heb je dat ook niet om vriendelijk te zijn. Logisch he? 

 

Als ik bij de kassa sta en het is druk, met een lange rij mensen, wordt er echt niet harder gewerkt. Easy does it. En er wordt nog steeds gewoon ruimte genomen voor een praatje. Heerlijk. Zo’n andere levenshouding zorgt er wel voor dat hier een heel relaxte sfeer hangt, ondanks dat er miljoenen mensen wonen in deze stad. Dat heeft écht effect op mij. Heel verfrissend. 

 

Manier om mezelf te uiten

Zo lang speel ik nog niet, maar toen we op reis gingen, wist ik wel dat mijn uke mee moest. Want ik geniet zo van het spelen en vooral het zingen. Toen ik jonger was had ik zangles, dat vond ik ook heerlijk. Met de ukelele kan ik nu mezelf begeleiden bij het zingen. Mantra’s die ik graag speel zijn Sat narayan van Carola Zafarana en Om namah shivaya van Liselotte, omdat ‘ie bijna meditatief is. De ukelele en zingen zijn een manier om mezelf te uiten.

 

De mantra’s passen heel goed bij me en ik had heel veel aan de maandelijkse webinars om het in de vingers te krijgen. Hoewel ik gezien het tijdsverschil nu niet meer live kan meedoen. Maar dat hielp me enorm in het begin.

 

Manlief vindt stem helend

Als ik zing, zegt mijn man vaak dat mijn stem helend is. Ik ben benieuwd of anderen dat ook zo ervaren, maar ik ben er door drukte het afgelopen jaar nog niet aan toegekomen om de muziek met anderen te delen. Ik voel ook wel een drempel om voor anderen te zingen, het voelt heel kwetsbaar. Maar we zijn nu wat meer gewend aan onze nieuwe levensstijl, dus wie weet komt er nu ruimte om deze drempel te nemen! “

 

Reis met Laura mee op insta @lauraaurOra

 

Foto links: Dennis van Tol. Foto rechts: Michel Kort

 

 

 

 

Scroll naar boven