Magic Mantras x Akari Tamura | SPECIAL webinar | zo 29 September 2024

27,00

BHAKTI FOR BREAKFAST 

Tijdens dit bijzondere webinar krijg je les van de mantra-artiest zelf. Niemand minder dan internationaal kirtanzangeres Akari Tamura zelf vertelt tijdens dit webinar hoe ze van jarenlang klassiek piano studeren bij mantrazingen terecht is gekomen. Ze vertelt aanstekelijk en vol overgave over bhakti, kirtan en mantrazingen. En je leert de mantra Jai mata kali, jai mata durge spelen. Op de uke met Liselotte.

A taste of magic
Ben je Magic Mantra Member doe je automatisch mee, maar als niet-member kun je ook komen meedoen. Een mooie manier om kennis te maken met mantra’s op de ukelele en de kenmerkende Magic Mantra manier van lesgeven. Welkom!

Uitverkocht

Beschrijving

Bhakti for breakfast

Elke laatste zondagochtend van de maand leer je als Magic Mantra Member een nieuwe mantra spelen met Liselotte. Maar dit keer krijg je les van de mantra-artiest zelf. We hebben Akari Tamura uitgenodigd te vertellen over haar ontwikkeling tot kirtan-zangeres – Akari studeerde jarenlang klassiek piano spelen – en over bhakti, de toewijding en de overgave. Zondagochtend 23 september heb je dus bhakti for breakfast. 

Queen of bhakti
Akari Tamura komt oorspronkelijk uit Japan en is yogalerares, kirtanleider en multi-instrumentalist. Ze woont in Koh Phangan, Thailand, en toert in de zomer/herfst door Europa. Ze staat bekend om haar inspirerende stijl van lesgeven en zelfexpressie richting genezing, liefde en empowerment. Wij noemen haar ook wel the queen of bhakti. Bhakti is In het membership tref je ook haar mantra Jai Sita ram, zie onderstaande video.

Van klassiek piano studeren naar mantrazingen
Ze heeft een heel eigen een aanstekelijke manier om studenten over de hele wereld te inspireren door haar wijsheid vanuit het hart over te brengen. Tijdens dit webinar vertelt Akari (in het Engels) hoe ze van jarenlang klassiek piano studeren tijdens een rainbow gathering bij mantrazingen terechtkwam. Op aanstekelijke en bevlogen wijze vertelt ze over bhakti én de betekenis van de hindoegoden Durge en Kali.  

Wat kun je verwachten?
Zondag 29 september van 10 tot 11 uur (met een lichte uitloop) krijg je les van Akari en Liselotte samen. Akari vertelt – in het Engels – en op z’n allerbevlogenst (als dat een woord is 😉 over kirtan, bhakti en de betekenis van de godinnen Durga en Kali. Tijdens dit webinar leer je de mantra Jai mata kali, jai mata durge spelen.

Kennismaking & sfeerproeven
Een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met het Magic Mantra Membership, Akari Tamura zelf en de karakteristieke stijl van Liselotte. Schrijf je in en de bladmuziek wordt je van tevoren toegestuurd.

No stress, er is een replay
Kun je onverhoopt niet? No worries, na afloop ontvang je de replay die je nog een maand lang kunt bekijken. Kun je alles in je eigen tempo nog eens doorlopen.

 

Extra informatie

kamerkeuze

1 persoons, 2 persoons

Uitverkocht
Scroll naar boven