Magic Mantra Kickstart Workshop | Sukha Castricum | zo 19 januari 2025

67,00

Magic Mantras x Sukha Life
Heb je zin om je stem te laten klinken? Lijkt het je tof ukelele te leren spelen? Of denk je dat een instrument spelen niet voor jou is weggelegd? Dan is deze kickstart workshop helemaal iets voor jou. Bereid je voor op een heerlijke inspirerende middag waarin je kennismaakt met de ukelele en jouw eerste mantra’s leert spelen op de ukelele in het gezellige Castricum.

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met intuïtief ondernemer Rosie de Haas en vindt plaats bij Sukha Life. De hotspot van Castricum waar je soul, body & mind wordt gevoed. Na afloop van deze kickstart workshop stap je met een grote lach naar buiten en kun je thuis verder spelen.

16 op voorraad

Beschrijving

Voel je het verlangen je stem te laten klinken? Heb je plezier in het zingen van mantra’s en droom je ervan jezelf te kunnen begeleiden? Speel een grote lach op je gezicht tijdens een:

Magic Mantra Kickstart Workshop 

Zondag 19 januari a.s. ben je welkom van 13.30 tot 16.30 uur in Castricum voor een Magic Mantra Kickstart Workshop. De workshop vindt plaats bij het spiksplinternieuwe en toffe Sukha Life, gevestigd in het centrum van Castricum. De nieuwe duurzame en groene hotspot van Castricum, waar je soul, body & mind gevoed worden.

Als je de droom hebt opgegeven zelf een instrument te kunnen spelen of te kunnen zingen, is deze middag voor jou. We leren je de basis op de ukelele. Een cadeau voor jezelf. Geschikt voor beginners, mantraliefhebbers, voor iedereen die nieuwsgierig is naar de ukelele of de wens heeft voor zichzelf of voor anderen (bijvoorbeeld je kinderen) mantra’s te zingen en spelen.

Sukha Life ligt op loopafstand van het treinstation Castricum, waardoor het goed bereikbaar is met het OV. Kom je met de auto, kun je parkeren in de straat of in de parkeergarage Bakkerspleintje dat zich om de hoek bevindt.

Wanneer: zondag 19 januari van 13.30 tot 16.30 uur

Waar: Sukha Life, Burgemeester Mooijstraat 5, 1901 EP, Castricum

Prijs: € 67 per persoon inclusief good coffee & lekkers, vegan en glutenvrij (adults only).

Wat leer je allemaal deze middag?
In deze kickstart workshop leer je de basis en speel je binnen een uur je eerste mantra. Je maakt kennis met het instrument, we leren je strummen en gaan mantra’s spelen als bv. Sa ta na ma, Om namah shivaya, Om shanti en andere songs. Mantra’s van bijvoorbeeld Jennifer Ann, Krishna Das, Leonie Bos, Hédi Carlee en/of anderen. We spelen op prachtige handgemaakte massief houten ukelele’s uit Portugal met een mooi geluid. Neem liever je eigen instrument mee? Doe gerust! Na afloop is er de gelegenheid een eigen instrument aan te schaffen.

Voor wie?
Als je de droom hebt opgegeven zelf een instrument te kunnen spelen of te zingen, is deze middag een geweldige verrassing, let maar op! We nemen je stap-voor-stap mee. Een cadeau voor jezelf. Geschikt voor absolute beginners, maar ook de meer ervaren speler die mantra’s wil leren spelen op de uke.

Praktisch
De workshop vindt plaats op zondag 19 januari 2025 van 13.30 tot 16.30 uur. Tussendoor houden we een coffee break en wordt de lekkerste duurzame koffie geserveerd. Of thee natuurlijk. Mét iets lekkers, verantwoord en gezond. Na afloop neem je de mantra’s die we hebben gespeeld mee naar huis, op papier.

Hoe ga je verder?
Na afloop is het mogelijk om verder te gaan en in te stappen in het Magic Mantra Membership. Een online schatkist waarin we je meer dan 50 mantra’s, spirit & medicine songs leren spelen. Op de uke natuurlijk. Boordevol videomateriaal, instructies, inspiratie en bladmuziek-downloads. Na afloop doen we je een exclusieve superaanbieding.

Annulering
Na inschrijving is het tot 30 dagen voor aanvang van de workshop mogelijk kosteloos te annuleren. Van 30 dagen tot 14 dagen voor aanvang van de workshop kan worden geannuleerd tegen 50% van het deelnamebedrag. Vanaf 7 dagen voor aanvang van de workshop kan niet meer worden geannuleerd.

Extra informatie

kamerkeuze

1 persoons, 2 persoons

Scroll naar boven