One of a kind | Armband handmade in Chiang Mai, Thailand (members only)

33,00

PRE-ORDER

Handmade & one of a kind armband. Join the family!

Deze armband hebben we ontworpen samen met lokale textiel-artieste Ning die we daar een eerlijke prijs voor betalen. Ze maakt de armband van natuurlijk gekleurd katoen in de kleuren. Vervolgens brengt ze er stukjes hmong stof op aan en voorziet de armband van een belletje als sluiting. Hoor je het belletje rinkelen, wordt je eraan herinnerd in het nu te zijn. Voorbij je gedachtes. Daarnaast is het een uitnodiging om net als het belletje altijd te blijven klinken.

Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, blauw en lila. Pick your favourite!

Uitverkocht

Beschrijving

Not made in China please
Begin dit jaar reisden we naar Thailand waar we verbleven in o.a. Chiang Mai in het noorden. Verliefd zijn we op laid back sfeer en de cultuur van deze stad. En op de etnische verfijnde indigo blockprints en de hmong stoffen die je daar vindt (de hmong is een hill tribe uit de bergen van o.a. Thailand). Kom er nog maar ‘s om, want steeds meer is made in China. Het inspireerde ons begin dit jaar iets moois en unieks mee naar huis te willen nemen, als cadeau bij de palo santo uke. Maar we hebben zoveel reacties op de armband gekregen, dat we hebben besloten dat deze ook aan te schaffen is voor members only. 

Handmade & fair trade | Join the family
Deze armband hebben we ontworpen samen met lokale textiel-artieste Ning die we daar een eerlijke prijs voor betalen. Ze maakt de armband van natuurlijk gekleurd katoen in de kleuren. Vervolgens brengt ze er stukjes hmong stof op aan en voorziet de armband van een belletje als sluiting. Hoor je het belletje rinkelen, wordt je eraan herinnerd in het nu te zijn. Voorbij je gedachtes.

Je ontvangt de armband gratis bij aanschaf van het Magic Mantra Pakket, maar ben je al member mag je de armband ook los aanschaffen voor € 33 (verzendkosten brievenbuspakketje à € 4,25 inbegrepen. Wil je de armband naar het buitenland laten opsturen? Sturen we je een mailtje voor de extra kosten.).

Met de hand gemaakt as we speak | PRE-ORDER
In Chiang Mai zijn ze momenteel druk bezig met de volgende order en die komt wederom in 4 kleuren: wit, lila, blauw en zwart. Met als het even kan een roze accent hier of daar, als knipoog naar onze huiskleur. Met de hoeveelheid bestellingen die vanochtend zijn binnengekomen verwachten we ook daar snel doorheen te gaan. Wacht dus niet te lang.

4 Kleuren | Pick your favourite
De armband is verkrijgbaar in 4 kleuren, te weten: wit, zwart, blauw en lila. Geef bij je bestelling aan naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat. Verkrijgbaar voor members only.

 

Extra informatie

kamerkeuze

1 persoons, 2 persoons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “One of a kind | Armband handmade in Chiang Mai, Thailand (members only)” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitverkocht
Scroll naar boven