Magic Mantra Masterclass | 1-op-1 met Liselotte (members only)

267,00597,00

Magie met Liselotte

Wil je meer van jezelf laten zien met je stem en in je muziek? Verlang je ernaar vrijer te klinken? Ben je op zoek naar meer techniek, creativiteit, verfijning en verdieping? Ga je een mantracirkel begeleiden en heb je behoefte aan een liefdevol duwtje? Of droom je van die ene mantra, en wil je naast je membership meer persoonlijke begeleiding? Speciaal voor jou als member is er nu het Magic Mantra Mentorship.

Beschrijving

Magic Mantra Masterclass | 1-op-1 Magie met Liselotte 

Tijdens de 1-op-1 sessies wordt je uitgenodigd meer van jezelf te laten zien met je stem en in je muziek. We gaan heel concreet aan de slag met je techniek en je leert beter zingen en strummen, tokkelen, maar besteden ook aandacht aan je stem en kijken naar wat er eventueel in de weg zit.

De magie van Liselotte, voor jou (members only!)
Met jarenlange ervaring en als yogadocente, coach en natuurlijk als founder van Uked en het Magic Mantra Membership kan Liselotte jou als geen ander persoonlijk, liefdevol en motiverend aan de hand nemen, zodat je meer flow & ease  en daarmee inspiratie en plezier en ervaart in spel en zang.

Van Frankrijk tot Friesland | Altijd dichtbij
De bijeenkomsten worden afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Een sessie duurt een uur (maar vaak langer), wordt in overleg ingepland en vindt plaats via FaceTime of Zoom.

Comfortabel vanuit je luie stoel thuis of vanaf je meditatiekussentje. Met een brandende kaars en een warme kop thee, bakenen we samen de sacred space af waarin we de magie laten plaatsvinden. Dus of je nu in Frankrijk of Friesland zit, we zijn altijd dichtbij elkaar.

Kennismakingsaanbieding
Kies voor een reeks van 3 sessies of 7 sessies van € 97 per stuk. Met tussentijds minimaal 3 weken om je voldoende ruimte te geven het geleerde te laten kristalliseren en toe te passen. Ter kennismaking betaal je voor een reeks van 3 sessies nu € 267 en voor een reeks van 7 sessies betaal je € 597.

Vertel wat heb je nodig?
Geef bij aanschaf aan bij notities waar je ondersteuning bij nodig hebt. Na aanschaf neemt Liselotte persoonlijk contact met je op via e-mail om de eerste sessie in te plannen. Er is ruimte voor een handjevol members.

Extra informatie

Aantal sessies

3 sessies, 7 sessies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magic Mantra Masterclass | 1-op-1 met Liselotte (members only)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven