Breng de flow terug in je leven met deze mantra

Ontvang de bladmuziek gratis in je mailbox

Kippenvel kreeg ik toen ik de Om namah shivaya mantra voor het eerst hoorde. Het was in the Yoga Barn in het lieflijke Ubud op Bali waar ik in alle vroegte naartoe was gefietst om de dag te beginnen met yoga. Tot dan toe had ik nog nooit iets gedaan met mantra’s. Tijdens mijn yoga opleiding was het namelijk de kunst zo stil mogelijk te zijn, wat heerlijk is hè, begrijp me niet verkeerd.

Er hing een betoverende serene sfeer in de zaal. Iedereen deed de yogahoudingen in volledige stilte en concentratie, toen op een bepaald moment de yogadocente met stevige stem de Om namah shivaya mantra begon te reciteren. Het gaf me kippenvel. En precies daar op dat moment, temidden van de groene rijstvelden in de Balinese ochtendzon is mijn liefde voor mantra’s ontstaan.

Nadat ik de ukelele op mijn pad kwam, ontstond natuurlijk al snel de wens mantra’s te willen spelen, maar er was maar weinig mantramuziek met akkoordschrift voor de ukelele te vinden. Deze ben ik toen zelf gaan verzamelen en uitwerken voor de ukelele en daar is het Magic Mantra Membership uit ontstaan; een wisselende en betoverende collectie met magic mantras. De plek waar je als liefhebber, yogi of yogadocent mantra’s leert spelen op de ukelele.

 

Scroll to Top